torsdag 29. januar 2009

Gru-gleding på høyt plan!

For å oppleve Vietnam best mulig, er det jo en selvfølge vi må ta i bruk de transportsmiddelene der en får sett mest mulig, nemlig tog og buss, og ikke minst sykkeltaxier!




Vi har allerede fått merket variert standard fra et kanskje litt mer “turisttog” opp til Sapa, i forhold til det vi tok ned til Hoi An for to dager siden. Men bare koselig det!



Det jeg nå er litt mer skeptisk til er en litt over 20 timers lang busstur til Saigon som skal starte imorgen. De såkallede “Sleeping Bus” er mye snakket om av tidligere reisende, både på godt og vondt vil jeg si! Så gleder meg virkelig til å se hva alt snakket er om! Men er også litt redd for hvor lang den turen egentlig kommer til å bli, og ikke minst hvor mye tuting som må til for å komme frem! Heldigvis (vil jeg si da) har vi kapret en egen buss til 25 personer MED guide;), Så positive tanker, så går nok dette også bra;)

1 kommentar:

Linnt sa...

Dere kommer sikkert til å få det gøy vettu ;) Det blir hva man gjør det til, hehe. De sykkeltaxiene så en smule større ut en rickshawene i Bangladesh, tror de har skjønt det. De så mer behagelig ut også!?